tisdag 30 oktober 2012

Dagen D.

God morgon!

Kan ju börja med en lätt presentation och en enkel sammanfattning hur min träning och kost har sett ut tidigare.

I skrivandets stund är jag 27 år ung, är stolt fader till 2 grabbar. Kan även stoltsera med att nummer tre beräknas för landning i slutet av januari! Blott då 28 år gammal och 3 barnsfar! Men jag vill inte nöta ut tangentbordet för mycket så återkommer med mer om mig lite senare i bloggen.

Bloggen som jag startat nu idag har som största syfte att fungera som ett bollplank till mig själv och en form av tränings och kost dagbok. Vill ni följa med så är ni väldigt välkomna!

Okej, träning och kost so far.
Jag har under hela min uppväxt varit intresserad av träning i dem flesta former. Började gymma ganska tidigt och tränade kickboxning till och från under ett par år. Inlines, skateboard och bmx har varit en stor passion och jag tror att min mor var rädd att mina inlines skulle växa fast där ett tag :)

Jag har i den större delen av mitt liv varit i ganska bra form, men efter gymnasietiden har jag mest hattat mig fram vad gäller kost och träning. Impulsiva gym pass i ett par veckor för att sedan gå tillbaka i soffläge. Detsamma gäller kosten, extremt strikt i kortare perioder för att sedan luras ner i fördärvet av onyttig mat godis och boven nummer 1, läsken.

Jag kan inte stoltsera med en massa kunskap om kost eller träning mer än att jag vet en del grunder, men det är just nu idag Dagen D jag har tänkt att ändra på det. Eller kanske inte just ändra på allt idag men startskottet går idag.

Så varför just nu idag? En tisdag?!
Det var efter ett sms jag fick igår av min bror, där fanns en länk till en artikel om en viss Hampus Hertzberg.
Vi lärde känna varandra väldigt bra under gymnasiet då vi gick sama linje. Vi tränade en hel del i källaren under min mor och hade mycket drömmar och planer! :)

Men åter till artikeln, den var fruktansvärt läsvärd och det är med en stor beundran man ser resan han gjort och dem riktigt grymma resultaten. Så jag skyller på dig och tackar dig även för att jag sitter vid datorn och precis tagit ett steg i rätt riktning. Thanks man!

Här är länken till hans blogg där även artikeln finns med.
 http://hampushertzberg.com/

Första inlägget avklarat, en kort beskrivning som kommer att fyllas ut inom sinom tid.

Ett litet tillägg, jag kommer uppdatera mera om mina val av träning och vilken inriktning min kost skall hålla senare i veckan. Nu är det dagis som gäller!

På återseende! 

2 kommentarer:

  1. Tack som fan, kul att du kört igång. Nu ska dom nya drömmarna infrias :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack själv! Jag hör av mig till dig i veckan så får du guida mig lite :) jobbar du i veckan lr hur ser det ut?

      Radera