lördag 29 december 2012

Still going strong!

Hej!

Nejdå.
Jag har inte givit upp mina mål, faktum är att just nu går det bättre än ever. Ökar stadigt på gymmet och kör fortfarande på med PF dieten. Känns som mina pbs krossas varje vecka och håller tummarna för att det kommer fortsätta även nästa år.

Det enda jag givit upp för tillfället är tiden för att uppdatera bloggen, ber om ursäkt och planen är ett återgå till normalt bloggande nästa år. Jäklar vad tiden går fort.. Känns som man inte riktigt hinner med ibland och det är lite därför jag stannat upp nu under ledigheten och mest bara njutit.

Det kommer bli en del ändringar här med, tänkte gå in lite djupare hur min träning ser ut per vecka och även vad jag äter och hur jag äter.

Allt tjat och lovande om bilder, det kommer nog bli så att jag slänger upp all info när dieten är klar och när jag känner mig nöjd. Tror det kommer bli mera effektfullt och kanske inspirera andra att börja det nya året på ett hälsosammare sett.

Tror jag är inne på vecka 5-6 nu och det känns bara bättre och bättre. Så någon gång i början på nästa år tror jag att jag har nått ett av mina mål, att komma i riktigt bra form utan massa extra vikt.

Ser verkligen fram emot att börja med en slow bulk med tanke på mina ökningar under deffen har jag grymma förväntningar på bulken.

Okej det får räcka för nu, på återseende nästa år och jag önskar alla ett grymt avslut på året och en riktigt bra start på det nya!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar