fredag 7 december 2012

Tid.

Tiden är ett vitt begrepp och för mig handlar tiden just nu om att hinna med allting man vill och måste göra. Därför får bloggen tyvärr lida lite men ska försöka uppdater så mycket jag kan.

I onsdags var det träning igen på schemat och det gick riktigt bra, öka i reps på alla övningar så imorn blir det ökning av vikter. På tal om vikter så kan jag stoltsera med att man är under 80kg! Det säger kanske inte så mycket men jag har under 4 veckor med periodisk fasta och gym ökat i alla övningar nästan varje vecka och gått ner 4kg. Känns inte helt fel!

Även den mentala delen av att det går såpass bra ökar och i sin tur hjälper det till med den fysiska delen. Känns som att man är på rätt väg och jag njuter mer och mer av träningen för varje vecka.

Det lackar även mot jul och nu när man ligger i en deff undrar ju folk hur man ska klara av att ligga i fokus, men är man lite insatt i mat,träning och framförallt PF så vet man att det blir busenkelt. Faktum är att det hittills har varit en barnlek, jag menar för att förklara det enkelt så skippar man frullen och äter mycket god mat, i första hand mycket proteiner. Alltså mycket kött! Passar mig som handen i handsken och att hoppa över frukosten eller skjuta på den beroende hur man tänker är inga som helst problem snarare är det lättare för mig att hoppa över den än att tvinga i mig någonting alldeles för tidigt när jag inte är hungrig endå.

Jag har tidigare sagt att det uppskattas enormt med en kommentar eller synpunkter om mig, PF eller om bloggen och det står jag fast vid fortfarande och jag ser att det är en del som besökt bloggen från utlandet och självklart får även ni kommentera eller ställa några frågor.

Som jag lovat tidigare kommer det upp bilder i veckan, troligtvist blir det till i helgen.

På återseende!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar